Image is not availableTim lojalnih, posvećenih, i krajnje odgovornih pripadnika sajta Anime Srbija!
ANIME SRBIJA - TIM
ANIME SRBIJA - TIM

Slider
Image is not available

Anime Srbija® TIM - mi smo plamen koji pokreće!

Anime Srbija® TIM je grupa posvećenih, lojalnih, odgovornih i krajnje značajnih pripadnika Anime Srbija TIM-a! Bez njih, Anime Srbija ne bi postojala, i ne bi se neprestano razvijala. Svaki od pomenutih pripadnika svim svojim srcem volonterski radi za unapređivanje ideje stvaranja jednog od najpoznatijeg sajta koji će biti oličenje kvaliteta, i koja će biti ponos i dika mnogobrojnih anime fanova iz regiona! Anime Srbiji je prava čast što ovakve sjajne ljude ima u svom timu, koji vole ono što rade, i koji su značajan deo nas.


Anime Srbija® TIM je nastao davne 2014. godine kada smo dobili našeg prvog vernog pripadnika koji je utisnuo veliki pečat na naš sajt. Pomenute godine brojali smo ukupno samo dva pripadnika, i isti su bili dovoljni da ujedinjenim snagama uspešno vode, tada već, popularnu Anime Srbiju. Naravno, kako su naredne godine nadolazile, tako je se naš broj pripadnika TIM-a kontinualno povećao.


Trenutno posedujemo ukupno deset pripadnika tima, od kojih su dva osnivača, jedan administrator, tri moderatora, jedan menadžer zajednice, i tri glavna prevodioca sajta. Dakle, konkrektno, radi se o vrlo malom i skromnom timu, koji je sklopljen poput vrhunskog satnog mehanizma, i koji radi kao jedna celina. Mi smo tim koji je spreman na revolucionarne poduhvate i korake koji će Anime Srbiju držati usamom vrhu kao jedan od vrhunskih i najboljih sajtova za gledanje anime serijala na domaćem jeziku. Dobrodošli u naš TIM! Dobrodošli u porodicu!

SliderOsnivači sajta su sami tvorci istog koji su prvobitno stvorili samu ideju postojanja sajta. Zahvaljući njima, Anime Srbija postoji danas kakva jeste. Datuma 01. novembar, 2013. po prvi but se stvorila ideja stvaranja sajta koji bi, kroz striming, prikazivao sve najpopularnije anime serijale tog vremena. Anime Srbija je pomenutog datuma počela kao običan portal, a kasnije se ime toliko popularizovalo da se ista razvila u vrlo ozbiljan sajt. Od 2013., pa sve do danas, osnivači sajta su oformili TIM koji sada uspešno sajtom kako bi isti ostao na vodećem liderksom mestu.

Image is not available
StefanZIK Osnivač sajta Anime Srbija®, Anime Srbija Vesti® i Srbchyroll®. Stefanov cilj i želja, od samih početaka, bio je neprestani i kontinualan napredak, kao i razvoj sajta, koji je direktno imao za cilj oplemenjivanje i širenje japanske kulture prikazivanjima strimingovanih anime fajlova prevedenih na srpski jezik. Anime Srbiju je učinio jednom od najpopularnijih sajtova u regionu, dok Srbchyroll jednim od najpoznatnijih Fansub grupa koji je poznat po tzv. "zahtevnom" programu prevođenja anime serijala. Zahvaljujući njemu, sajt je doživeo jedan novi stepen transformacije i prelazak na jedan sasvim drugi nivo koji je direktno doprineo ekspanzivnom efektu i povećanju broja vernih posetilaca sajta. StefanZIK je diplomirani master inženjer kompjuterskih nauka. Duži niz godina bavi se HTML5, CSS i PHP programiranjem, dok sa druge strane poseduje strast za grafičkim dizajnom. Takođe, u slobodno vreme, i sam se upušta u posao prevodioca. Stefan se bavi naukom, šahom, istraživačkim radom, i usputno je i član organizacije Mensa Srbija. Dostupan je na ChatWing!Image is not availableZahvaljujući Nerku, sajt je uspeo da se, ekvivalentno Stefanovim dostignućima, još i više popularizuje i probije sve moguće barijere kada je u pitanju popularnost samog sajta. Dugi niz godina, Nerko se bavi osnovama HTML5, CSS i PHP kodiranjima, i svoje znanje je direktno spajao sa znanjima onih koji su za cilj imali oformiljivanje i stvaranje takve vrste sajta koji bi pružio svima mnogobrojnu korist. Njegov talenat, veštine, nadarenost, kreativnost i znanje postali su odraz kvalitativnosti projekata na kojima je radio, a koji su direktno imali veze sa samim sajtom Anime Srbije. Njegov istinski potencijal kulminirao je trenutka nakon što je doneo odluku da se upusti u vrlo ozbiljan volonterizam koji iza sebe krije i više od pukog održavanja sajta. U žurnalističke vode upustio se kao potpuni volonter kako bi znatno doprinosi obogaćivanju ovog sajta. Nerko je komunikativna i prijateljski nastrojena osoba. U slobodno vreme se bavi fudbalom, a bavi se i fotografisanjem.


Administratori sajta predstavljaju osobe koji svakodnevno kontrolišu, popravljaju i uređuju sva bitna dešavanja na sajtu. Bilo da se radi o padu servera, DDOS napadima na sajt, određeni kvarovi na istom, ili bilo koja greška tehničke ili bilo kakve druge prirode, Administratori su tu kako bi sve uredno popravili i sajt održavali u najboljoj mogućoj formi. Administratori su jedan od glavnim potpora sajtu, i bez njih sajt ne bi funkcionisao na nivou na kom isti trenutno funkcioniše.

Image is not available
VukaBojan  VukaBojan je poznat još pod nadimkom DomacinskiBurek. U našem timu, zadužen je za PHP programiranje i održavanje servera. Za one koji nisu toliko u pomenuto upućeni, VukaBojan vrši kontrolu servera i nadgleda da neće doći do njegovog pada. Server je mesto u kom se događa do nekoliko hiljada postupaka i procesa u sekundi. Pomenuti procesi direktno utiču na funkcionalnost sajta. Naš Administrator je tu kako bi preko posebnih programa sve pomenuto ispravio, i ukoliko dođe do greške popravio. Životni cilj mu je da vodi stabilan i kvalitetan život, bez mogućnosti pada i ne uspeha. Pored primarnog zanimanja, hobi mu je i C# programiranje kojim se bavi tri godine. Kroz ovaj period, imao je dosta uspona i padova. Vrlo je komunikativna i šaljiva osoba.


Moderatori sajta poseduju dužnost moderatiranja celokupnih, ili određenih delova sajta. Naš sajt poseduje Super Moderator i Moderatore. Super Moderatori poseduju polu-administratorske mogućnosti koje i omogućavaju da direktno, sa Administratorima i Osnivačima sajta, sudeluju u neprestanoj izgradnji sajta. Moderatori poseduju ograničene mogućnosti, i isti su zaduženi za kontrolu A-S četova, komentatora i svega onoga što zahteva odnos sa posetiocima. Moderatori su naša desna ruka kada je u pitanju održavanje reda i mira na našem sajtu.

Image is not available
Rueno Rueno je Super Moderator sajta koji paralelno vrši nekoliko poslova na svojoj poziciji. Pored uređivanja i moderatoriranja našeg A-S četa, kao i komentara, Rueno renderuje i prevodi anime serijale, ali i pruža podršku Administratorima pri ubacivanju i dodavanju novih anime serijala, kao i ažuriranju bitnijih sadržaja sajta. Mogli bi slobodno reći da je Rueno, zajedno sa Emirom, Super Moderator koji ujedno vrši kontrolu nad ostalim Moderatorima. Rueno je osoba kojoj se trebaju odati sve pohvale i priznanja za svoj mukotrpan volonterski rad i napore koje ulaže kako bi A-S postao još i bolji.Image is not availableEmir spada u red povučenijih Super Moderatora koji se ne mogu toliko često videti na javnoj sceni našeg sajta. Međutim, iako radi iz potaje, Emir je još jedan od Super Moderatora koji vrši nekoliko zahtevnih funkcija sajta. Pomenuti Super Moderator se pojaviše fokusira na dodavanje novih anime serijala, kao i njohov render i obrada video fajlova. Emir poseduje zavidno znanje iz oblasti HTML5 i CSS, te možemo slobodno da se pohvalimo da posedujemo poprilično nadarenog pripadnika tima. Njegov rad i trud zasigurno zaslužuje pažnju, ali i poštovanje za sva dosadašnja učinjena dela.Image is not available
NacuKing je nekadašnji Super Moderator sajta koji je, uprkos velikim obavezama, pomenutu poziciju morao da napusti usled nemogućnosti vršenja velikog broja volonterskih poslova. Međutim, NacuKing trenutno radi kao direktna podrška Super Moderatorima. Njegova funkcija je funkcija moderatiranja A-S četa i komentara sajta. Povremeno, NacuKing se, usled velikog dosadašnjeg iskustva, upušta u renderovanje i obradu video fajlova. On poseduje i zavidno znanje iz programa za editovanje. NacuKing je pripadnik našeg TIMA već poduže vreme.Image is not available
Rammba obavlja funkciju moderatiranja A-S četa. Svojim pozitivnim i vedrim duhom uvek je spreman da pomogne svima onima koji su se obratili za pomoć na sajtu. Takođe, poseduje i odlično iskustvo uređivanja četa, i slobodno se može reći da je jedan od vrlo cenjenih Moderatora. U svakom momentu i trenutku tu je da pomogne našim posetioce, ali i da ih savetuje, pa čak i sa njima popriča, kako bi pokazao i dokazao da je njegov volonterizam i više od pukog moderatiranja. Iako trenutno volontira na poziciji "Moderator Chata", Rammba poseduje sjajnu budućnost u našem timu!Image is not available
NacuKing je nekadašnji Super Moderator sajta koji je, uprkos velikim obavezama, pomenutu poziciju morao da napusti usled nemogućnosti vršenja velikog broja volonterskih poslova. Međutim, NacuKing trenutno radi kao direktna podrška Super Moderatorima. Njegova funkcija je funkcija moderatiranja A-S četa i komentara sajta. Povremeno, NacuKing se, usled velikog dosadašnjeg iskustva, upušta u renderovanje i obradu video fajlova. On poseduje i zavidno znanje iz programa za editovanje. NacuKing je pripadnik našeg TIMA već poduže vreme.Image is not available

NepoznatoMesto rezervisano za budućeg pripadnika A-S TIMA. Naši pripadnici zaslužuju posebno mesto na A-S kao vid pomena i zahvalnosti na svom njihovom trudu i radu koji ulažu i volonterističkim putem iskazuju prema našem sajtu. Ovo je mesto za budućeg pripadnika tima koji će postati deo naše porodice i tima koji poseduje lojalnost, talenat, odlučnost, marljivost, požrtvovanost, i sve ono što odlikuje jednog od naših pripadnika sajta! Ukoliko mislite da posedujete sve navedeno kako bi postali deo A-S TIMA, kliknite na "+" iznad kako bi se uputili ka našoj stranici "Postani Deo Tima"!


Menadžeri Zajednice poseduju jedinstvenu volonterističku poziciju sajta. Zaduženja istog direktno se odnose na interaktivnu komunikaciju sa posetiocima, fanovima i ljubiteljima sajta Anime Srbija. Isti ostvaruju uzajamnu vezu posetilaca i našeg sajta na način tako što im isti pomažu u različitim situacijama, i kada se nađu u različitim problemima koje je potrebno rešiti. Menadžeri Zajednice koriste društvene mreže kako bi direktno bili u kontaktu sa našim ljubiteljima i pratiocima sajta.

Image is not available

AnonimnoAnonimna pripadnica našeg tima menadžera zajednice zadužena je celokupan volonteristički posao koji se odnosi na komunikaciju sa posetiocima sajta putem svih naših društvenih mreža na kojima se naš sajt nalazi. Menadžer zajednice na svojim ramenima nosi veliku odgovnost, i naša Anonimna osoba na pomenutoj poziciji sudeluje već popriličan period vremena. Anonimna je rešila da ostane anonimna usled činjenice da ne želi da se javnosti eksponira i bude predmet same diskusije usled činjenice da je pripadnica ženskog roda, koja je retkost u redovima našeg TIM-a.Image is not available

NepoznatoMesto rezervisano za budućeg pripadnika A-S TIMA. Naši pripadnici zaslužuju posebno mesto na A-S kao vid pomena i zahvalnosti na svom njihovom trudu i radu koji ulažu i volonterističkim putem iskazuju prema našem sajtu. Ovo je mesto za budućeg pripadnika tima koji će postati deo naše porodice i tima koji poseduje lojalnost, talenat, odlučnost, marljivost, požrtvovanost, i sve ono što odlikuje jednog od naših pripadnika sajta! Ukoliko mislite da posedujete sve navedeno kako bi postali deo A-S TIMA, kliknite na "+" iznad kako bi se uputili ka našoj stranici "Postani Deo Tima"!


Prevodioci animea su grupa volontera koji direktno obavljaju dužnosti prevođenja anime serijala na srpski jezik. Njihov zadatak je prevođenje svih onih anime serijala koji spadaju u red traženih naslova. Oni poseduju dodatne i posebne zasluge za celokupan svoj trud i rad usled činjenice da je posao prevođenja vrlo zahtevan. Zahvaljujući njima, mnogobrojni anime serijali poseduju sjajne i vrhunske prevode koji nikoga ne ostaju ravnodušnim.

Image is not available

AquarieAquarie je veteran među prevodicima. Zahvaljujući njegovim naporima, trudu i iskustvu, Aquarie važi za jednog od visoko rangiranih posetilaca kada je u pitanju kvalitet samih prevoda. Isti je od izuzetnog značaja za naš prevodilački tim, i može se pohvaliteti već velikim brojem prevedenih animea. Aquarie važi za dosta poznatu osobu sa naših društvenih mreža, i definitivno je osoba kojoj vredi pružiti naklonost i poštovanje. Naravno, i pored svog volonterskog posla prevođenja, Aquarie povremeno pripomogne ostalima u timu kada je istina potrebna određena pomoć.Image is not available
Risin se isključivo samo bavi prevođenjem animea. Deo našeg tima postao je s namerom da nam pruži podršku prevođenja dosta zahtevnih anime serijala, koji zbog svoje popularnosti zahtevaju što hitnije prevođenje. Radi se o izuzetno lojalnoj, marljivoj i vrednoj osobi koja kontinualno teži za sticanjem novih znanja, što ga direktno izdvaja na samom vrhu lestvice u grupi prevodilaca. Risin je i uvek tu da pripomogne i ostalim prevodiocima kada im je potrebno dati neki savet, što je direktno pokazatelj toga da naš TIM poseduje veliko međusobno prijateljstvo.Image is not available
Filip je pripadnik prevodilačkog tima Anime Srbija koji svojim unikatnim načinom prevođenja stavlja mnogima osmeh na lice. Uglavnom uvek odlučan da prevodi anime serijale Echhi tipa, u njegovim prevodima možete pronaći dosta necenzurisanog sadržaja, odnosno sadržaja koji nema dlake na jeziku i ustručavanja. Filip svojim trudom i radom je sajt obogatio već povećim brojem anime serijala, i možemo slobodno reći da njihov broj, zahvaljujući njemu, iz dana i dana sve više raste. Našeg prevodioca možete često pronaći na A-S Online četu.Image is not available

NepoznatoMesto rezervisano za budućeg pripadnika A-S TIMA. Naši pripadnici zaslužuju posebno mesto na A-S kao vid pomena i zahvalnosti na svom njihovom trudu i radu koji ulažu i volonterističkim putem iskazuju prema našem sajtu. Ovo je mesto za budućeg pripadnika tima koji će postati deo naše porodice i tima koji poseduje lojalnost, talenat, odlučnost, marljivost, požrtvovanost, i sve ono što odlikuje jednog od naših pripadnika sajta! Ukoliko mislite da posedujete sve navedeno kako bi postali deo A-S TIMA, kliknite na "+" iznad kako bi se uputili ka našoj stranici "Postani Deo Tima"!


Pomoćnici sajta podrazumevaju dobro organizovan tim volontera koji pripomažu celokupnom sajtu na našin što svoje slobodno vreme koriste kako bi u jednu ruku doprinuli sajtu. Pomoćnici su svi oni koji dobre i drage volje Anime Srbiji dostavljaju fajlove, prevode, informacije ili bilo šta slično što direktno ima veliku korist za celokupan sajt. Pomoćnici sajta su naša dodatna potpora i snaga koja pokreće celokupan mehanizam sajta.

Image is not available

Pera PericaPera je volonter koji svakodnevno radi na obradi, doradi i uređivanju anime sadržaja. Njegova glavna volonteristička funkcija je renderovanje animea. Odnosno, spajanje prevoda sa samim video fajlom. Poznat je po obradi celokupnog anime serijala Bleach, i zahvaljujući njemu, kao i požrtvovanosti samog A-S TIMA, sajt je postepeo otpočeo sa uvođenjem 1080p kvaliteta video prikaza. Pera svojim trudom, naporima, lojalnošću i volonterizmom u mnogome doprinosi sajtu, i zahvaljujući njemu svakodnevno se obezbeđuje veliki broj novih renderovanih anime epizoda i filmova.Image is not available

NepoznatoMesto rezervisano za budućeg pripadnika A-S TIMA. Naši pripadnici zaslužuju posebno mesto na A-S kao vid pomena i zahvalnosti na svom njihovom trudu i radu koji ulažu i volonterističkim putem iskazuju prema našem sajtu. Ovo je mesto za budućeg pripadnika tima koji će postati deo naše porodice i tima koji poseduje lojalnost, talenat, odlučnost, marljivost, požrtvovanost, i sve ono što odlikuje jednog od naših pripadnika sajta! Ukoliko mislite da posedujete sve navedeno kako bi postali deo A-S TIMA, kliknite na "+" iznad kako bi se uputili ka našoj stranici "Postani Deo Tima"!Slider
Slider
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!