Image is not availableSpecijalna online valuta sajta koja te pretvara u Premium Korisnika
UZMI PREMIUM (AS-POENI)
ANIME SRBIJA - TIM

Slider

Anime Srbija Poeni® (ASpoeni) su specijalna “online” valuta sajta Anime Srbija koja se sakuplja i koristi pri kupovini Anime Srbija Premium® statusa. ASpoeni su inovacija koja većini aktivnih i vernih posetilaca pomaže da sebi ostvare priliku sticanja Premium Statusa koji posetioce reševa svih vrsta reklama na našem sajtu. ASpoeni® su novitet koji će znatno unaprediti iskustva posetilaca. Oni su tu da posetiocima pruže zahvalnost za svu aktivnost na našem sajtu!

Slider
DONIRAJ = POENI

Ukoliko poseduješ istinsku želju da pokažeš zahvalnost sajtu AS, pomenuto možeš uraditi i putem slanja donacije sajtu! Od srca se zahvaljujemo svim donatorima! <3

AKTIVNOST = POENI

Svakog puta kada doprineseš sajtu Anime Srbija, isti ćete nagraditi A-S Poenima! Prevedi anime, obradi epizodu, predloži kvalitetan predlog, i sl.,
i budi uveren(a) da ćeš biti nagrađen(a)!

swap_vertical_circle
ZAMENI ZA A-S PREMIUM

Nakon što u svom posedu budeš posedovao(la) dovoljan broj poena, zameni ih tako što ćeš kupiti A-S PREMIUM koji te oslobađa svih reklama na sajtu! Ima li šta boljeg od ovoga?!

Slider
Slider
Obavezno se ULOGUJTE na sajt kako bi videli svoje A-S Poene.  Ukoliko ne posedujete svoj A-S NALOG, REGISTRUJTE SE!
Slider
Moji 
Slider
Image is not available
PREMIUM 7 DANA

Surfuj Anime Srbija sajtom i svoje omiljene animee gledaj bez ijedne reklame kupovinom “7 DANA” Premium statusa!
Sakupio/la si 300 ASpoena?
Idi na “klikni ovde” i obavio kupovinu!

Image is not available
PREMIUM 30 DANA

Surfuj Anime Srbija sajtom i svoje omiljene animee gledaj bez ijedne reklame kupovinom “30 DANA” Premium statusa!
Sakupio/la si 900 ASpoena?
Idi na “klikni ovde” i obavio kupovinu!

Image is not available
PREMIUM 14 DANA

Surfuj Anime Srbija sajtom i svoje omiljene animee gledaj bez ijedne reklame kupovinom “14 DANA” Premium statusa!
Sakupio/la si 600 ASpoena?
Idi na “klikni ovde” i obavio kupovinu!

Slider
Dodaj 600 ASPoena!

Dodaj 900 ASPoena!

Dodaj 1800 ASPoena!  1. Nakon što izaberete jednu od opcija za donaciju, bićete prebačeni na stranicu za izvršavanje donacije!
  2. Nakon što ste uspešno izvršili donaciju, molimo da nam se obratite putem Facebook-a ili na email adresu [email protected]
  3. Napišite nam email adresu vašeg A-S Naloga kako bi vam ASPoeni bili dodeljeni! (obavezno napomenite email preko kog ste izvršili donaciju!)
  4. Ukoliko donirate dvaput za redom "Dodaj 1800 ASPoena" (u intervalu od 5 minuta), dobijate dodatan BONUS OD 200 ASPoena!
Slider

LEADERBOARD (POSETIOCI SA NAJVIŠE AS-POENA)

Slider
Position User AS-POENI
1 okisenpai ASpoeni |4700
2 Nemanja Jankovic ASpoeni |4568
3 Kristijan Kolić ASpoeni |900
4 Vule Insajder ASpoeni |300
5 Luka Milojević ASpoeni |100
Position User AS-POENI
Position User AS-POENI
1 okisenpai ASpoeni |4700
2 Nemanja Jankovic ASpoeni |4568
3 Kristijan Kolić ASpoeni |900
4 Vule Insajder ASpoeni |300
5 Luka Milojević ASpoeni |100
Position User AS-POENI
Slider

(tabela se ažurira svake sekunde)
Slider

* - Na svakih godinu dana, nagrađujemo prva tri mesta! Dodela Nagrada: 01.01.2021.

★ 1. mesto - (6 meseci AS Premium + AS Nagrada + AS Šampionski Pomen)
★ 2. mesto - (3 meseca AS Premium)
★ 3. mesto - (1 mesec AS Premium)


** - Na kraju sezone, datuma 01.01.2021. svim korisnicima se restartuju zarađeni poeni. Od tog datuma svi kreću ravnopravno od nule! Naredne sezone nagrade će biti daleko veće!
Slider


POBEDNIK SEZONE 3:
A C
Slider

VREDNOVANJE POMOĆI (BONUS AS-POENI)

Slider

Količina Vrsta Pomoći Broj ASpoena (BONUS)
1 PREVEDEN ANIME SERIJAL 900
3 PREVEDENA ANIMA SERIJALA 3600
10 PREVEDENIH ANIMA SERIJALA 10000 + AS Nagrada

Količina Vrsta Pomoći Broj ASpoena (BONUS)
1 RENDER ANIME SERIJALA 300
3 RENDERA ANIME SERIJALA 900
10 RENDERA ANIME SERIJALA        2700

* - ASpoeni će biti dodeljeni tek kada nam posetilac uredno dostavi prevod celog jednog anime serijala koji nemamo na sajtu!
** - ASpoeni će biti dodeljeni tek kada nam posetilac uredno dostavi render celog jednog anime serijala koji nemamo na sajtu!
*** - Kada posetilac uredno dostavi prevode ili render, obavezno naglašava svoju email adresu (naloga) na koji želi ASpoene!
**** - Prevodi se šalju isključivo samo u .zip formatu. Prevode slati na email adresu [email protected]
Slider
Odgovori na vaša najčešća pitanja!
FAQ
0%

Slider

UPOZORENJE

Slider

Molimo da ne pokušavate da prevarite sistem nagrađivanja ASpoena! TIM Administratora poseduje "logs" putem kojih nadgleda i prati da li je sve uredno, i po pravilima!
Molimo da ne koristite bilo kakve programe za prevaru sistema. Oni su beskorisni usled činjenice da AS Poeni zarađuju isključivo samo po zasluzi. Razvili smo posebnu metodu koja prepoznaje da li iko pokušava da prevari sistem!
Molimo da ne kontaktirate "staff", "moderator" i ostalo osoblje sajta u vezi toga da želite da vam se doda određena količina "ASpoen". ASpoene niko ne može da vam dodeli, niti oduzme, osim najviših položaja u AS TIMU, i to tek kada za to postoje jasne osnove! U suštini, ručna dodela ASpoena je gotovo zabranjena, osim kada se ASpoeni dodeljuju tokom "eventa" ili "nagrada"!
Molimo da ne vršite pritisak na "osobolje" sajta u vezi toga kako zarađujete mali broj ASpoena! Sistem je ravnopravan za sve, i on neće biti menjan! Molimo da imate razumevanja što je AS TIM uopšte uveo ovakav sistem. Ovo je sistem koji isključivo samo vama ide na ruku!
Molimo da ne vršite pritisak po "socijalnim mrežama" u vezi toga kako zarađujete mali broj ASpoena!
Molimo da ne zloupotrebljavate "formu" preko koje naručujete ASpoene! Svaki korisnik koji barem "tri puta" izvrši "spam" forme, ili "nepravilno", namerno, unosi raznolike informacije, biće automatski kažnjen "banom" i "suspenzijom" sa sajta.
Molimo da ne vršite pritisak oko toga kako ste vi trebali da budete prvi na "Leaderboard", a ne neko drugi! Sistem dodele ASpoena i rangiranje na AS Tabeli je sistemski podešen, gde je sve sasvim fer i pošteno!


☀ Svako nepoštovanje svih gore navedenih "upozorenja" će dovesti do privremenog ili trajnog "bana" sa sajta AS! ☀


Slider
Slider

Anime Srbija Premium® je posebna beneficije za posetioce sajta koja istima omogućava da sajtom Anime Srbija surfuju neometano, bez reklama, i bez neželjenih “Pop Ups” koji ometaju puno uživanje u celopupnom sadržaju. Premium je jedinstveni status koji pored beneficija kojima se pružaju korisniku, doprinosi i unapređivanju sajta! Svaki Premium Status je simbol unapređenja sajta Anime Srbija, i isti su indikator bogaćenja Anime Srbije sve novijim sadržajem. Premium Status je novitet koji će znatno unaprediti iskustva posetilaca.

Slider

Kako da postanem Premium Korisnik?

Ukoliko posedujete najsikreniju nameru da postanete naš Premium Korisnik, i tako sebi obezbedite Premium Status, neophodno je da doprinete i samom sajtu Anime Srbija. To postižete na takav način što najiksrenijom voljom, i iskazanom ljubavi, pomažete sajtu tako što za njega prevodite određeni anime serijal ili eventualno direktno sudelujete u njegovom obogaćivanju.

Svojim zaslugama obezbedite sebi jedan vid poklona od nas. Status "Premium Korisnik!"


Kako tačno da sebi omogućim status "Premium Korisnik"?

Ukoliko imate najiskreniju želju da pomognete našem sajtu, i ujedno sebi omogućite status "Premium Korisnik" u određenom trajanju vremena, to možete uraditi tako što ćete direktno pomoći samom sajtu Anime Srbija! Ovo je samo simbolika izražena kroz znak zahvalnosti što ste pokazali da vam je najiskrenije stalo do samih nas!

Slider
Image is not available
ZBOGOM REKLAME

Zameni svoje A-S Poene, uzmi A-S Premium, uživaj na sajtu BEZ REKLAMA! Zaobiđi sve trenutne reklame (kojih iovako nema puno) sajta! Oseti moć A-S Premium-a!

SERVER MUNJA

Kao A-S Premium koji možeš da kupiš putem A-S Poena, uživaj u dodatnom "Premium" serveru koji poseduje snagu učitavanja brzine munje! Gledaj prvi nove epizode u nikad većoj brzini.

DODATNA PODRŠKA

Svi oni koji su se pošteno mučili i trudili da sebi obezbede A-S Premium, poseduju dodatno podršku sajta. U svako doba dana i noći bićemo tu kako bi vam pomogli u vezi bilo kog problema!

Slider
Kako "PREMIUM KORISNIK" status doprinosi sajtu i na koji način?

Da bi sajt Anime Srbija opstao, on mora i kontinualno da se obogaćuje novim sadržajem i svim posetiocima pruža adekvatne novitete. Posedovanjem prevoda anime serijala za koje nikada ranije nisu postojali isti, ili postavljanje epizoda koje su se prethodno obradile kako bi se našle na sajtu, su sam ključ razvijanja i obogaćivanja Anime Srbija sajta. Novi anime serijali i filmovi direktno utiču i na samo postojanje sajta. Bez osvežavanja istog novim sadržajem, i bez davanja jasnog doznanja da sam sajt diše punim plućima, njegova ideja vremenom polako zamire.

Naravno, iako Anime Srbija poseduje svoj TIM koji se maksimalno zalaže da Anime Srbija uvek poseduje novitete koji daju odraz činjenice da je Anime Srbija vaš najomiljeniji domaći sajt za anime, uvek je dobrodošla pomoć i samih vas kao posetilaca da Anime Srbiju učinite još i boljom.


Svaki novi "Premium Korisnika" kog širokih ruku dočekamo, i njegovo ime jasno navedemo na početnoj strani sajta, je direktno doprinuo još i većem razvoju sajta. Iskazao je svoju ljubav prema istom i pokazao da se slaže sa našim ciljem da Anime Srbiju učinimo nezaboravnom!

Postajanjem "Premium Korisnika", dajete jednu veliku podršku sajtu Anime Srbija. Svaki novi "Premium Korisnik" produžava postajanje našeg sajta!

Slider

Ukoliko posedujete bilo kakvo pitanje, želite da se bolje uputite u “Premium Status”, ili želite da saznate više o načinu pružanja pomoći kako bi postali “Premium”, obavezno nam se obratite putem naše kontakt forme!

Slider
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!