Image is not availableSpecijalna online valuta sajta koja te pretvara u Premium Korisnika
UZMI PREMIUM (AS-POENI)
ANIME SRBIJA - TIM

Slider

Anime Srbija Poeni® (ASpoeni) su specijalna “online” valuta sajta Anime Srbija koja se sakuplja i korisi pri kupovini Anime Srbija Premium® statusa. ASpoeni su inovacija koja većini aktivnih i vernih posetilaca pomaže da sebi ostvare priliku sticanja Premium Statusa koji posetioce reševa svih vrsta reklama na našem sajtu. ASpoeni® su novitet koji će znatno unaprediti iskustva posetilaca. Oni su tu da posetiocima pruže zahvalnost za svu aktivnost na našem sajtu!

Slider
GLEDAJ ANIME

Prostim i jednostavnim gledanjem anime serijala i filmova na našem sajtu sebi ostvaruješ mogućnost sakupljanja A-S Poena! Što više animea pogledaš, to više A-S poena dobijaš!

SAKUPLJAJ 1 PO 1 POEN

Svaki put kada odgledaš anime epizodu ili film, zarađuješ 1 A-S POEN! Pogledaj 10 epizoda i sebi zaradi 10 A-S POENA! 100... 100! Zaradi ih koliko ti je volja i pokaži svima ko je najbolji!

swap_vertical_circle
ZAMENI ZA A-S PREMIUM

Nakon što u svom posedu budeš posedovao(la) dovoljan broj poena, zameni ih tako što ćeš kupiti A-S PREMIUM koji te oslobađa svih reklama na sajtu! Ima li šta boljeg od ovoga?!

Slider
Slider
Obavezno se ULOGUJTE na sajt kako bi automatski sakupljali A-S Poene.  Ukoliko ne posedujete svoj A-S NALOG, REGISTRUJTE SE!
Slider
Moji 
Slider
Image is not available
PREMIUM 7 DANA

Surfuj Anime Srbija sajtom i svoje omiljene animee gledaj bez ijedne reklame kupovinom “7 DANA” Premium statusa!
Sakupio/la si 300 ASpoena?
Idi na “klikni ovde” i obavio kupovinu!

Image is not available
PREMIUM 30 DANA

Surfuj Anime Srbija sajtom i svoje omiljene animee gledaj bez ijedne reklame kupovinom “30 DANA” Premium statusa!
Sakupio/la si 900 ASpoena?
Idi na “klikni ovde” i obavio kupovinu!

Image is not available
PREMIUM 14 DANA

Surfuj Anime Srbija sajtom i svoje omiljene animee gledaj bez ijedne reklame kupovinom “14 DANA” Premium statusa!
Sakupio/la si 600 ASpoena?
Idi na “klikni ovde” i obavio kupovinu!

Slider
Dodaj 600 ASPoena!

Dodaj 900 ASPoena!

Dodaj 1800 ASPoena!  1. Nakon što izaberete jednu od opcija za donaciju, bićete prebačeni na stranicu za izvršavanje donacije!
  2. Nakon što ste uspešno izvršili donaciju, molimo da nam se obratite putem Facebook-a ili na email adresu [email protected]
  3. Napišite nam email adresu vašeg A-S Naloga kako bi vam ASPoeni bili dodeljeni! (obavezno napomenite email preko kog ste izvršili donaciju!)
  4. Ukoliko donirate dvaput za redom "Dodaj 1800 ASPoena" (u intervalu od 5 minuta), dobijate dodatan BONUS OD 200 ASPoena!
Slider

LEADERBOARD (POSETIOCI SA NAJVIŠE AS-POENA)

Slider
PositionUserAS-POENI
1Nemanja JankovicASpoeni |4327
2anubisASpoeni |479
3filipaASpoeni |477
4FiLip-chanASpoeni |429
5stefASpoeni |423
PositionUserAS-POENI
PositionUserAS-POENI
1Nemanja JankovicASpoeni |4327
2anubisASpoeni |479
3filipaASpoeni |477
4FiLip-chanASpoeni |429
5stefASpoeni |423
PositionUserAS-POENI
Slider

(tabela se ažurira svake sekunde)
Slider

* - Na svaka četiri meseca, nagrađujemo prva tri mesta! Dodela Nagrada: 01.04.2020.

★ 1. mesto - (6 meseci AS Premium + AS Nagrada + AS Šampionski Pomen)
★ 2. mesto - (3 meseca AS Premium)
★ 3. mesto - (1 mesec AS Premium)


** - Na kraju sezone, datuma 01.04.2020. svim korisnicima se restartuju zarađeni poeni. Od tog datuma svi kreću ravnopravno od nule! Naredne sezone nagrade će biti daleko veće!
Slider


POBEDNIK SEZONE 3:
A C
Slider

VREDNOVANJE POMOĆI (BONUS AS-POENI)

Slider

Količina Vrsta Pomoći Broj ASpoena (BONUS)
1 PREVEDEN ANIME SERIJAL 900
3 PREVEDENA ANIMA SERIJALA 3600
10 PREVEDENIH ANIMA SERIJALA 10000 + AS Nagrada

Količina Vrsta Pomoći Broj ASpoena (BONUS)
1 RENDER ANIME SERIJALA 300
3 RENDERA ANIME SERIJALA 900
10 RENDERA ANIME SERIJALA        2700

* - ASpoeni će biti dodeljeni tek kada nam posetilac uredno dostavi prevod celog jednog anime serijala koji nemamo na sajtu!
** - ASpoeni će biti dodeljeni tek kada nam posetilac uredno dostavi render celog jednog anime serijala koji nemamo na sajtu!
*** - Kada posetilac uredno dostavi prevode ili render, obavezno naglašava svoju email adresu (naloga) na koji želi ASpoene!
**** - Prevodi se šalju isključivo samo u .zip formatu. Prevode slati na email adresu [email protected]
Slider

PITANJA I ODGOVORI

Slider

Anime Srbija Premium® omogućava posetiocima da sajtom Anime Srbija surfuju neometano, bez reklama, i bez neželjenih “Pop Ups” koji ometaju puno uživanje u celopupnom sadržaju. Premium je jedinstveni status koji pored beneficija kojima se pružaju korisniku, doprinosi i unapređivanju sajta!

Load More


ASpoeni® su virtuelna valuta koju posetioci sajta Anime Srbija skupljaju i koriste kako bi sebi kupili “Premium” u određenom vremenskom trajanju. Ovi poeni isključivo samo služe za ovakvu vrstu namene!

Load More


ASpoeni® se zarađuju vašom aktivnošću na sajtu! Što više boravite na njemu, i što više gledate anime serija i filmova, to ćete sebi više zaraditi ASpoena! Dakle ASpoeni se sakupljaju totalno besplatno!

Load More


Trenutno ne postoji opcija kupovine AS-POENA. Međutim, uveli smo mogućnost “DONACIJE” sajtu putem koje indirektno možete sebi dopuniti ASPoene! Nakon izvršene donacije, obratite nam se putem Facebook-a ili email adrese [email protected] kako bi vam dodelili poene, u zavisnosti od veličine donacije. Opcija “Dodaj ASPoene” (Putem Donacije) je dostupna iznad!

Load More


Sistem dodele poena TIM Anime Srbija neće javno iznositi. Napravili smo jedinstvenu matematičku formulu koja “fer i pošteno” dodeljuje poene. Faktori koji utiču na dobijanje ASpoena su (aktivnost na sajtu, broj odgledatnih epizoda, broj odgledanih filmova, dužina gledanja određene epizode ili filma, i dr.)

Load More


Uverite se da ste što aktivniji na sajtu. Niko neće ostati uskraćen u poenima, i budite uvereni da će vam broj ASpoena neprestano povećavati. Postojaće dani kada će neki od vas sakupiti i preko 60 ASpoena dnevno, dok će neko uspevati da zaradi samo nekolicinu! Budite uporni!

Load More


Statistiku toga koliko ste ASpoena sakupili možete pronaći klikom na ikonicu “AS Premium” koja se nalazi ispod “Playera” sajta. Takođe, pored poena koje ste osvojili, dolaskom na ovu stranicu možete videti i “Leaderboard ASpoena” u kom su prikazani najbolji i najaktivniji posetioci sajta. Trudite se da budete što bolji jer najbolji dobijaju vredne nagrade!

Load More


Na svaka tri meseca, AS TIM će restartovati ASpoene svim posetiocima na NULU. Poslednjeg dana (Sezone) biramo troje najboljih i najaktivnih posetilaca koji su sakupili najviše ASpoena. Prva tri mesta dobijaju nagrade, dok se svima ostalima poeni restartuju na nulu. Savetujemo vam da pre samog restarta ASpoena iskoristite što više istih! Međutim, kako bi sve bilo “fer i pošteno”, AS TIM će prve nedelje udvostručiti broj ASpoena koje možete prikupiti!

Load More


UPOZORENJE

Slider

Molimo da ne pokušavate da prevarite sistem nagrađivanja ASpoena! TIM Administratora poseduje "logs" putem kojih nadgleda i prati da li svi uredno, i po pravilima, zarađuju svoje AS poene!
Molimo da ne koristite "autoclick" programe. Oni su beskorisni pri zarađivanju ASpoena, jer ASpoen se zarađuje isključivo samo po zasluzi. Razvili smo posebnu metodu koja prepoznaje da li ASpoene prikuplja "Bot" ili "prava osoba".
Molimo da ne kontaktirate "staff", "moderator" i ostalo osoblje sajta u vezi toga da želite da vam se doda određena količina "ASpoen". ASpoene niko ne može da vam dodeli, niti oduzme, osim najviših položaja u AS TIMU, i to tek kada za to postoje jasne osnove! U suštini, ručna dodela ASpoena je gotovo zabranjena, osim kada se ASpoeni dodeljuju tokom "eventa" ili "nagrada"!
Molimo da ne vršite pritisak na "osobolje" sajta u vezi toga kako zarađujete mali broj ASpoena! Sistem je ravnopravan za sve, i on neće biti menjan! Molimo da imate razumevanja što je AS TIM uopšte uveo ovakav sistem. Ovo je sistem koji isključivo samo vama ide na ruku!
Molimo da ne vršite pritisak po "socijalnim mrežama" u vezi toga kako zarađujete mali broj ASpoena!
Molimo da ne zloupotrebljavate "formu" preko koje naručujete ASpoene! Svaki korisnik koji barem "tri puta" izvrši "spam" forme, ili "nepravilno", namerno, unosi raznolike informacije, biće automatski kažnjen "banom" i "suspenzijom" sa sajta.
Molimo da ne vršite pritisak oko toga kako ste vi trebali da budete prvi na "Leadboard", a ne neko drugi! Sistem dodele ASpoena i rangiranje na AStabeli je sistemski podešen, i za sve je maksimalno fer i pošteno!


☀ Svako nepoštovanje svih gore navedenih "upozorenja" će dovesti do privremenog ili trajnog "bana" sa sajta AS! ☀


Slider
Slider

Anime Srbija Premium® je posebna beneficije za posetioce sajta koja istima omogućava da sajtom Anime Srbija surfuju neometano, bez reklama, i bez neželjenih “Pop Ups” koji ometaju puno uživanje u celopupnom sadržaju. Premium je jedinstveni status koji pored beneficija kojima se pružaju korisniku, doprinosi i unapređivanju sajta! Svaki Premium Status je simbol unapređenja sajta Anime Srbija, i isti su indikator bogaćenja Anime Srbije sve novijim sadržajem. Premium Status je novitet koji će znatno unaprediti iskustva posetilaca.

Slider

Kako da postanem Premium Korisnik?

Ukoliko posedujete najsikreniju nameru da postanete naš Premium Korisnik, i tako sebi obezbedite Premium Status, neophodno je da doprinete i samom sajtu Anime Srbija. To postižete na takav način što najiksrenijom voljom, i iskazanom ljubavi, pomažete sajtu tako što za njega prevodite određeni anime serijal ili eventualno direktno sudelujete u njegovom obogaćivanju.

Svojim zaslugama obezbedite sebi jedan vid poklona od nas. Status "Premium Korisnik!"


Kako tačno da sebi omogućim status "Premium Korisnik"?

Ukoliko imate najiskreniju želju da pomognete našem sajtu, i ujedno sebi omogućite status "Premium Korisnik" u određenom trajanju vremena, to možete uraditi tako što ćete direktno pomoći samom sajtu Anime Srbija! Ovo je samo simbolika izražena kroz znak zahvalnosti što ste pokazali da vam je najiskrenije stalo do samih nas!

Slider
Image is not available
ZBOGOM REKLAME

Zameni svoje A-S Poene, uzmi A-S Premium, uživaj u gotovo 99% manje reklame! Zaobiđi sva čekanja, oslobodi se iskačućih smarajućih reklama! Oseti Premium moć!

SERVER MUNJA

Kao A-S Premium koji možeš da kupiš putem A-S Poena, uživaj u dodatnom "Premium" serveru koji poseduje snagu učitavanja brzine munje! Gledaj prvi nove epizode u nikad većoj brzini.

DODATNA PODRŠKA

Svi oni koji su se pošteno mučili i trudili da sebi obezbede A-S Premium, poseduju dodatno podršku sajta. U svako doba dana i noći bićemo tu kako bi vam pomogli u vezi bilo kog problema!

Slider
Kako "PREMIUM KORISNIK" status doprinosi sajtu i na koji način?

Da bi sajt Anime Srbija opstao, on mora i kontinualno da se obogaćuje novim sadržajem i svim posetiocima pruža adekvatne novitete. Posedovanjem prevoda anime serijala za koje nikada ranije nisu postojali isti, ili postavljanje epizoda koje su se prethodno obradile kako bi se našle na sajtu, su sam ključ razvijanja i obogaćivanja Anime Srbija sajta. Novi anime serijali i filmovi direktno utiču i na samo postojanje sajta. Bez osvežavanja istog novim sadržajem, i bez davanja jasnog doznanja da sam sajt diše punim plućima, njegova ideja vremenom polako zamire.

Naravno, iako Anime Srbija poseduje svoj TIM koji se maksimalno zalaže da Anime Srbija uvek poseduje novitete koji daju odraz činjenice da je Anime Srbija vaš najomiljeniji domaći sajt za anime, uvek je dobrodošla pomoć i samih vas kao posetilaca da Anime Srbiju učinite još i boljom.


Svaki novi "Premium Korisnika" kog širokih ruku dočekamo, i njegovo ime jasno navedemo na početnoj strani sajta, je direktno doprinuo još i većem razvoju sajta. Iskazao je svoju ljubav prema istom i pokazao da se slaže sa našim ciljem da Anime Srbiju učinimo nezaboravnom!

Postajanjem "Premium Korisnika", dajete jednu veliku podršku sajtu Anime Srbija. Svaki novi "Premium Korisnik" produžava postajanje našeg sajta!

Slider

Ukoliko posedujete bilo kakvo pitanje, želite da se bolje uputite u “Premium Status”, ili želite da saznate više o načinu pružanja pomoći kako bi postali “Premium”, obavezno nam se obratite putem naše kontakt forme!

Slider

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!