Anime Srbija - Fatalan Kvar!

ANIME SRBIJA JE DOŽIVELA KVAR NAJOZBILJNIJIH RAZMERA! MOLIMO ZA PAŽNJU!

Anime Srbija je doživela, do sada, nikada ozbiljniji kvar i problem koji je gotovo sve pripadnike Anime Srbija TIMA dovoljno utukao da se ponekada i sam osnivač upita, da li je išta gore i moglo da nam se dogodi?! Doživeli smo nikada veći problem koji će lično nas koštatiti ogromnog vremena! Iako nam je već dovoljno teško, moramo da podelimo sa vama da Anime Srbije neće neko vreme biti dostupna! (Procena 10 - 15 dana)


Očekujemo da ćete uvek biti tu uz nas, čak i u našim najtežim trenucima. Samo, i jedino samo mi znamo kroz kakav pakao trenutno prolazimo, ali nećemo odustati! Trudićemo se da sajt vratimo kakav je i bio u što bržem roku! Pružite nam podršku posetom našeg chata ili kontaktiranjem naših društvenih mreža! Volimo vas od sveg srca!

"Iako ni sam nisam svestan kakav pakao nas je snašao kada smo saznali da smo izgubili 80% celokupnog sadržaja, i da sada moramo iz najsitnijih kapilara sve vraćati, i obnavljati i nadomestiti dvomesečni iscrpan i mukotrpni rad, svestan sam i odogovornost da u sebi moram pronaći i onaj najmanji molekul vatre koji će mi dati snagu da sa svojim timom povratim sve ono što smo nezasluženo izgubili!" Napisao: #StefanZIK (osnivač sajta)

(BIĆETE PREBAČENI NA NAŠ CHAT ZA 15 SEKUNDI) (NA CHATU ĆEMO SE TRUDITI DA SVIMA OBJASNIMO ŠTA SE SVE DOGAĐA I KOJA JE TRENUTNA SITUACIJA SAJTA) -- CHATANGO ČET ĆE ZA SADA BITI JEDINI MOST SA NAŠIM SVIM FANOVIMA :(