Image is not availableUkoliko posedujete bilo kakvo pitanje vezano za A-S, tu smo da vam odgovorimo.
ANIME SRBIJA - KONTAKT
ANIME SRBIJA - TIM

Slider

Anime Srbija® KONTAKT - pomoć na dohvat ruke!

TIM Anime Srbija je uvek spreman da pomogne i odgovori svima onima koji poseduju bilo kakvo pitanje ili problem direktno vezano za sam naš sajt. Spremni smo da budemo od krajnje pomoći i da na vaša pitanje i komentare odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Koristite formu ispod kako bi slobodno stupili u kontakt sa Administratorima sajta!


Ukoliko posedujete bilo kakva dodatna pitanja vezana za sam Anime Srbiju, ili bilo šta drugo nevezano za ono što je odgovoreno u delu sekcije sajta “FAQ”, to možete učiniti preko priložene forme za postavljanje pitanja, ispod. Takođe, preko iste, u mogućnosti ste da ponudite i partnerstvo, dajete predloge, sugerirate, kritikujete, ili prosleđujete reči pohvale. Tim koji radi kao Anime Srbija Podrška je dostupan 24 sata svih sedam dana u nedelji, i buće tu, spremni, da dočekuju svako vaše pitanje, i sa punom pažnjom i dobrom voljom, odgovaraju na iste.


Informacija: Ukoliko želite da dobijete direktan odgovor od strane Osnivača Sajta, istog možete kontaktirati putem email-a [email protected]


Skrećemo pažnju da period koji prođe od samog poslatog pitanja Anime Srbija TIMU, pa sve do povratnog odgovora, može da varira. Na svako vaše postavljeno pitanje, povratni odgovor se dobija u periodu od 12-24 sata tokom radnih dana, i 24-48 sata tokom vikenda.

Slider
Slider
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!